25 / 04 / 2024

Royal İstanbul ödeme planı!

Royal İstanbul ödeme planı!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Royal İstanbul

Royal İstanbul ödeme planı kapsamında 40 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan projede yaklaşık 1.000 adet daire hayata geçirilecek.



İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy bölgesinde inşa edilecek  Royal İstanbul  Rezidans'ta anahtar teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Royal İstanbul ödeme planı ile vade farksız taksit firsatı sunuluyor. Konut, home ofis, ticaret alanları ve otelden meydana gelen projede 3 bine yakın ünite bulunuyor. 


Babacan Yapı imzası ile yükselecek Sefaköy Royal İstanbul'da apart otel bloğunun bir kısmı yabancılar için satışta. 4 bloktan oluşan projede 1.000 adet konut yer alacak. 


Royal İstanbul ödeme planı!

Satışa açılan bloktaki daire fiyatları 149 bin dolardan başlangıç gösteren Küçükçekmece Royal İstanbul'da yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım 40 ay 0 faiz şeklinde ödeniyor. 


Babacan Yapı Royal İstanbul'da Apart otel bloğundan daire satın alanların 3 hafta için kullanım hakkı mevcut. Projede kalan kullanım hakkı ise işletme tarafından kiralanıyor ve yüzde 8'lik kısım yatırımcıya ait oluyor. 


Royal İstanbul Sefaköy satış ofisi

Tel: 0212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön