19 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

Sağlık Bakanlığı tarafından 42 bin 500 personel alımı yapılacağı açıklandı. Açıklamanın ardından pek çok kişi başvuru tarihlerini sorgulamaya başladı. Bakan Fahrettin Koca tarafından duyurulan personel alımıyla ilgili başvuru tarihleri ve başvuru koşulları merak ediliyor.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen sene 85 bin personel alımını gerçekleştirmek için söz vermişti. Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 85 bin personel alımını iki parçada yapılacağını bildirmesinin ardından 42 bin 500 kişilik alım geçen sene gerçekleştirildi. Geriye kalan 42 bin 500 personel alımı için ise alımlar bu sene içerisinde yapılacak.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımına ilişkin beklenen duyuru Bakan Koca tarafından yapılırken, Bakan Koca açıklamasında 42 bin 500 kişi için ikinci personel alımı başvuru kılavuzlarının İŞKUR’a ve tercih kılavuzunun hazırlanmak üzere ÖSYM’ye gönderildiğini belirtti. Peki, Sağlık Bakanlığı ikinci alım hangi tarihte, başvuru kılavuzu yayımlandı mı? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? İşte son gelişmeler...

BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI MI?

Sağlık Bakanlığı ikinci alımların ne zaman, hangi gün yapılacağı sorgulanmaya devam edilirken Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek 42 bin 500 personel için başvuru kılavuzunun yayımlanması bekleniyor. Merakla beklenen kılavuz henüz yayımlanmadığı öğrenilirken adaylar kılavuz yayımlanır yayımlanmaz kendilerine uygun branş ve kadrolar için ÖSYM üzerinden başvuruda bulunabilecek.

İşte detaylar...


Geri Dön