26 / 04 / 2024

Şahinbey Haşim Bakbak Camisi açılış için gün sayıyor!

Şahinbey Haşim Bakbak Camisi açılış için gün sayıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Malazgirt Mahallesi’nde inşa edilen Haşim Bakbak Camisi’ndeki  çalışmaları yerinde denetledi.



Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, genç yaşlı demeden herkesin ibadet edebilmesi amacıyla mahallelere uzak camiler yerine her semte bir cami inşa ettirerek, vatandaşın hizmetine açıyor. Şahinbey Belediyesi'nde yer alan habere göre, sabah namazını Haşim Bakbak Camisi’nde AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ile birlikte eda eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, caminin yakın zamanda hizmete açılacağını açıkladı.

Camimizi Yakında Hizmete Açacağız

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, camilerin İslamiyet'in sembolü olduğunu dile getirerek, “Malazgirt Mahallemiz yeni bir mahalle. Bu bölgenin ihtiyacı olan Haşim Bakbak Cami’ni tamamlamak üzereyiz. İnşallah çok yakın bir zamanda burayı tamamen ibadete açmış olacağız.  Camimizin alt katında namaz kılınabiliyordu. Şimdi üst katıda tamamlandı. Vatandaşlarımızın ibadetini yapabileceği çok güzel bir camimizi daha yakın bir zamanda hizmete açmış olacağız” şeklinde konuştu.


Geri Dön