25 / 04 / 2024

Sakarya Gölbaşı Konakları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Gölbaşı Konakları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Göl manzaralı ve yeşilin ortasında yaşama hayali kuranlar için yapımına başlanan proje hızla devam ediyor. Serdivan sırtlarında göl manzaralı konutlar muhteşem manzarası ve kullanışlı mimarisi ile şehrin tektaşı olarak adlandırılıyor.




Göl manzaralı ve yeşilin ortasında yaşama hayali kuranlar için yapımına başlanan proje hızla devam ediyor. Serpan sırtlarında göl manzaralı konutlar muhteşem manzarası ve kullanışlı mimarisi ile şehrin tektaşı olarak adlandırılıyor. 


KİŞİYE ÖZEL 

Mustafa Kösem usul ve Recep Aşoğlu liderliğinde kurulan Perka Yapı İnşaat Serpan'da yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor. Serpan Gölbaşı Konakları, hayallerdeki yaşam alanını tüm detaylarıyla gerçeğe dönüştürmek için tasarlanmış. Mükemmel konumu ve muhteşem Sapanca Gölü manzarası ile eşsiz bir yaşam merkezi kurgulayan firma yetkilileri kişiye özel dizazn ile farkındalık yaratacak.


MÜSTAKİL BAHÇE 

2+1,3+1 ve 4+1'lerden oluşan toplam 252 daire ve 478 adet kapalı otoparka sahip Serpan Gölbaşı Konakları'nda daire büyüklükleri ve oda sayıları kişiye özel planlanıyor. Sapanca Gölü manzarasını evinizin içinde hissedebileceğiniz ferah salonlar ve kişiye özel müstakil bahçe kullanımı olan daireler ile Serpan Gölbaşı Konakları Sakarya'nın dokusuna havat verecek.


KABASI BİTTİ 

Kişiye özel bahçesi, otoparkı ve manzarasıyla dikkatleri üzerine çeken proje hızla ilerliyor. Kaba inşaatı bitme noktasına gelen projede yer almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. 250 civarında ki dairenin büyük bölümü satıldı. 

Firma yetkilileri kalan daireler için gelen talepleri değerlendiriyor. Gölbaşı Konakları'nda ayrıcalıklı yaşamak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. 




Sakarya Ada Postası


Geri Dön