19 / 04 / 2024

Sakarya Karasu'da 19 yeni proje tanıtıldı!

Sakarya Karasu'da 19 yeni proje tanıtıldı!

Sakarya Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mayıs ayı olağan meclis toplantısında dönem içerisinde yaptığı çalışmaları ve hazırladıkları 19 projeyi tanıttı.



Sakarya Karasu Belediye Meclisi, Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nun önderliğinde yapılan toplantıda 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Gündemin birinci maddesi, Belediye Kanununun 18inci maddesine göre 2016 yılı Kesin Hesap Cetvelinin kabul edilmesi için, gerekli meclis kararının alınmasına ilişkin yazı meclise sunularak Plan Bütçe Komisyonuna sevk edilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Meclis gündeminin 2.,3.,4.,5. ve 6ıncı maddeleri İmar ve Şehircilik Komisyonunun Meclise sunduğu maddeler oldu.


Seçildiler


Gündemin 6ıncı maddesi, Belediye Meclis kararı ile İmar Komisyonuna sevk edilen, Kapalı Pazar yerinin güney kısmında, otopark alanı olarak kullanılan ve mülkiyeti Belediyeye ait olan Cami yapımı şartı ile bir kısmının Diyanet İşleri Başkanlığı Karasu İlçe Müftülüğü’ ne tahsis edilmesine ilişkin yazı meclise sunularak oylama sonucu Hukuk ve İmar Komisyonlarına sevk edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak 7inci Madde Hukuk İşleri Komisyonunun kurulması önerge maddesi olarak meclis üyelerine sunuldu. Yapılan açık oylama sonucu Hukuk İşleri Komisyonuna Meclis Üyesi Kadir Arslan, Meclis Üyesi Leman Yanmaz, Meclis Üyesi Mehmet Yazıcı, Meclis Üyesi Muhittin Çot ve Meclis Üyesi Fatih Şentürk seçildi.



Yenigün


Geri Dön