26 / 04 / 2024

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Kocaali'ye Bahçem Park geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’ye inşa edilecek olan yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 



Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’nin yeni buluşma noktası olacak olan Bahçem Park’ta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Zeki Toçoğlu tarafından ilçeye müjdesi verilen ve ardından ihaleye çıkılan dev projede çevre istinat duvaları tamamlanırken; bina için ise gerekli temel hazırlıkları sürdürülüyor. Kocaali ilçe merkezinde yer alacak olan projenin içerisinde 120 metrekarelik kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun grupları, meydan ve yeşil alanlar yer alacak. 3 bin metrekarelik alanda inşa edilen proje ilçe vatandaşlarının keyifli vakitlerinin adresi olacak.

İlçemize yakışacak proje

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, projede süren çalışmaları yerinde inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. Başkan Acar, “İlçemizde vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak, keyifli vakitler geçirmelerine olanak sunacak çok güzel bir çalışma hayata geçiriliyor. Zengin sosyal donatı alanları, ağaçlar arasında nefes alınacak Bahçem Park’ta çalışmalar devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde tamamlanacak proje ilçemize çok yakışacak. Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Geri Dön