19 / 04 / 2024

Sakarya Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak'ta yenileme çalışmaları tamamlandı!

Sakarya Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak'ta yenileme çalışmaları tamamlandı!

Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak’ta yağmursuyu ve aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi’nde başlatılan aydınlatma ve yağmursuyu çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Çark Caddesi’ne bağlanan İtfaiye Caddesi, Yuvam Sokak ve Şal Sokak’ta yenileme çalışmaları gerçekleştirmiştik. Ardından yine bölge esnafının isteği üzerine Dar Sokak ve Postane Sokak’ta başlattığımız yenileme çalışmalarını tamamladık” diye konuştu.

 



Hayırlı olsun

Gerçekleştirilen çalışmalarla bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu da ifade eden Oktar, “Dar Sokak ve Postane Sokak’ta eski aydınlatmalar kaldırıldı. Yağmursuyu hattı düzenlemelerinin ardından bölgeye şehir mobilyaları ve modern aydınlatma sistemleri yerleştirildi. Esnafımız ve hemşerilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön