19 / 04 / 2024

Nuri Bayar Caddesi

Nuri Bayar Caddesi

Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Postane Sokak’ta yağmursuyu ve aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

Sakarya'da yollar yenileme çalışmasıyla genişletiliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yeni bir çalışma daha hayata geçiriliyor. Esnafın isteği doğrultusunda Yuvam ve Şal Sokak’ta gerçekleştirilen projenin bir benzeri de Dar Sokak’ta uygulanıyor.

Bağdat Caddesi gastronomi turizminin merkezi oluyor!

Bağdat Caddesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddenin, Türkiye'nin gastronomi ve turizm merkezi olması için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştüklerini söyledi...

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdal Cengiz tarafından 2 milyon 400 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Beyoğlu Tasarım Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Tasarım Taahhüt İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Can Efe Alpvural Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Koray Gören İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Gören İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Koray Gören tarafından 600 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

Aplus İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aplus İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Özdemir ve Vedat Seneger ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Nisan'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Arzuaydın Mimarlık İnşaat Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzuaydın Mimarlık İnşaat Proje Geliştirme Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Aydın ve Suat Aydın ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

CVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CVS İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Ercan ve Cumhur Korkmaz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak'ta kuruldu.

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Sözer ve Eyüp Batu Ural ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

İcuburç İnşaat ve Turizm Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcuburç İnşaat ve Turizm Elektrik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi, Erkan Yavaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Sakarya Şal Sokak Yenileme Projesi’nde çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı şehir merkezinde bulunan Şal Sokak’ta yenileme çalışmalarını başlattı. Bölgedeki çalışmanın ilk etabı kapsamında Dr. Nuri Bayar İlkokulu ve Şerefiye Camii arasında kalan bölüm araç trafiğine kapatıldı.

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Servet Mıstak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye 12 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde açıldı.

DND Proje Yönetim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DND Proje Yönetim ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Duduoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

As İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Kızılırmak, Kubilay Uzun tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Kozyatağı, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Nuri Bayar Caddesi Haberi

Nuri Bayar Caddesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dar Sokak olarak bilinen Dr. Nuri Bayar Caddesi’nde başlatılan aydınlatma ve yağmursuyu çalışmaları tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce Çark Caddesi’ne bağlanan İtfaiye Caddesi, Yuvam Sokak ve Şal Sokak’ta yenileme çalışmaları gerçekleştirmiştik. Ardından yine bölge esnafının isteği üzerine Dar Sokak ve Postane Sokak’ta başlattığımız yenileme çalışmalarını tamamladık” diye konuştu.



Hayırlı olsun

Gerçekleştirilen çalışmalarla bölgenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu da ifade eden Oktar, “Dar Sokak ve Postane Sokak’ta eski aydınlatmalar kaldırıldı. Yağmursuyu hattı düzenlemelerinin ardından bölgeye şehir mobilyaları ve modern aydınlatma sistemleri yerleştirildi. Esnafımız ve hemşerilerimizin isteği doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmaların hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Büyükşehir...