18 / 04 / 2024

Sakarya'ya 141 milyon liralık altyapı yatırımı!

Sakarya'ya 141 milyon liralık altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu: “Şehir genelinde 141 milyonluk altyapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Ayrıca 25 milyon maliyetle yeni dönem asfalt çalışmamızı başlattık. Artık her alanda hızla gelişen bir Sakarya var” dedi




AK Parti Bahçelievler Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan Başkan Toçoğlu: “Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelinde 141 milyonluk altyapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Ayrıca 25 milyon maliyetle yeni dönem asfalt çalışmamızı başlattık. Artık her alanda hızla gelişen bir Sakarya var”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Bahçelievler Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen, Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ile çok sayıda vatandaşın da katıldığı programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Serpan İlçe Başkanı Osman Çelik, “Bu seçimde Yeni Türkiye’nin inşasının temellerini atacağız. AK Parti Teşkilatları, Milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız ile birlik içerisinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” dedi.


Bize Güç Veren Halkımızdır

Çelik’in ardından söz alan Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Hemşerilerimiz bizi tanıyor. Yerel seçimlerde halkımız bize güvendi, inandı ve emanetini teslim etti. Bizde halkımızın emanetine sahip çıkarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu hizmetlerin devamı için de 7 Haziran’da vatandaşlarımızın güçlü desteğini bekliyoruz. İnşallah sağlıkta, eğitimde, turizmde, sanayide, tarımda ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasının devam etmesi için 7 Haziran’da hemşerilerimiz bir kez daha AK Parti diyecektir. Bize güç veren halkımızdır” diye konuştu.


İkinci Yarı Başlıyor

AK Parti hükümetinin son 13 yılda Türkiye’deki önemli sorunları çözüme kavuşturduğunu belirterek konuşmasına başlayan AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen,  “Şimdi Türkiye’de maçın ikinci devresi başlıyor. AK Parti olarak maçın birinci devresinde şehrimizde altyapı imkânları bakımından donattık. Sakarya’da 10 yıl öncesinde Gümrükönü’nden başka düz bir bulvardan söz etmek mümkün değildi. Şimdi ise dümdüz bulvarlarımız, yollarımız var. Kültür parkları ve kültür merkezlerine kavuştuk. Şehrimizi dünyaya bağlayan ana yollarımız var. İnşallah Genel seçimlerde alacağımız destekle daha fazla hizmet üreteceğiz” dedi.


Güç ve İstikrar

Konuşmasında güçlü hükümet güçlü yerel yönetimler vurgusu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizde hayata geçirdiğimiz hizmetleri vatandaşlarımız biliyor. Hizmetlerimizi devam ettirmemiz için Ankara’da da güçlü ve istikrarlı bir hükümete ihtiyacımız var. Ankara’da güçlü hükümet olursa yerel yönetimler de güçlü olur. Biz koalisyon dönemlerini de biliriz. Ama AK Parti hükümeti iktidara geldiği günden itibaren yerel yönetimler olarak hemşerilerimize daha nitelikli hizmet sunmaya başladık. Şehir genelinde 141 Milyonluk alt yapı yatırımlarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak 25 milyonluk asfalt çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Bu hizmetlerin hepsi hükümetimizin gücüyle gerçekleşiyor” diye konuştu.


Vaatlerin Gerçekleştirme Şansları Yok

Başkan Toçoğlu, “Muhalefetin nasıl bir çalışma içerisinde olduğunu görüyoruz. Bizim milletimiz bu boş vaatlere kanmaz. Bu muhalefet iktidardayken İMF ile tanıştı ülkemiz. Ama hamdolsun milletimizin desteğiyle o günleri geride bıraktık. Artık her alanda hızla gelişen bir Türkiye, bir Sakarya’ya var. Artık geriye dönüş yok. Biz bu yola çıktık. İlk günden itibaren de hemşerilerimiz teveccühünü bizden yana kullandı. İnşallah yine hemşerilerimizin desteğiyle daha da ilerleyeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasına katkı sağlamayı sürdüreceğiz. İnşallah hükümetimize 7 Haziran’da güçlü bir destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.





Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön