25 / 04 / 2024

Sakarya'ya fuar merkezi müjdesi!

Sakarya'ya fuar merkezi müjdesi!

MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “İnşallah şehrimizde bir fuar merkezi oluşturacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD ile de bu noktada işbirliği yapabiliriz” dedi.



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nde bazı açıklamalar yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimi ile görüşen Başkan Ekrem Yüce, faaliyetlerine ilişkin bilgi alarak başarı dileklerini iletti. Başkan Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler aktarırken; iş birliğiyle daha nice hizmetleri hayata geçireceklerini dile getirdi.

Fuar merkezi için hazırlıklarımız var

Kentin projelerine ilişkin MÜSİAD heyetine paylaşımlar yapan Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Gece geç saatlere kadar şehrimiz için gayret gösteriyoruz. Kısa süre önce 1 milyon kitaplı Şehir Kütüphanesi’ne ilişkin güzel bir gelişme yaşadık ve bakanlığımızın gündemine alındı. İnşallah Sakarya’nın kültürel geleceğine çok büyük bir eser kazandıracağız. Ayrıca bugün ilk defa paylaşıyorum; şehrimizde bir fuar merkezi oluşturacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. MÜSİAD ile de bu noktada işbirliği yapabiliriz. Rabbim çalışmalarımızın tümünü hayırla sonuçlandırsın. İnşallah Sakarya için paydaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Geri Dön