29 / 03 / 2024

Sample Park'ta yüzde 25 peşinatla! Taksitler seneye!

Sample Park'ta yüzde 25 peşinatla! Taksitler seneye!

Firma: Rams Yapı

Proje: Sample Park

Türkiye’nin yeni finans merkezi Ataşehir’in batısında yükselen Sample Park’ta fırsat bitmek bilmiyor. Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Park'ta yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede taksitler seneye ötelenebiliyor...



Türkiye’nin yeni finans merkezi Ataşehir’in batısında yükselen Sample Park’ta fırsat bitmek bilmiyor! Anahtar teslimine birkaç ay kala sınırlı sayıda dairenin kaldığı Sample Park’taki son daireler ekim ayına özel son derece cazip bir fırsat avantajıyla satışa sunuluyor.

Batı Ataşehir’in Bi’tanesindeki son dairelerin sahibi olmak için yapılması gerekenler çok basit. %25 peşinatı şimdi ödeyip, kredi taksitlerine 3 ay ertelemeyle yani Ocak 2014’de başlamak! Anahtar teslim tarihi olan Aralık ayı geldiğinde de daireye taşınmak. Üstelik dosya masrafsız kredi imkanı da ekim ayına özel kampanyada size bekleyen bir diğer avantaj. Sample Park’ta son daireler için bu fırsatların telafisi yok. Sample Park’taki son daireler için hazırlanan bu kampanyadan yararlanmak ve daha detayli bilgi almak için sizi  Sample Park  satış ofisine bekliyoruz! Son gün 31 Ekim!

AVANTAJLARLA DOLU YEPYENİ BiR YAŞAM ARALIK 2013’TE BAŞLIYOR!

Aralık 2013'te teslim edilecek bir  Rams Yapı  projesi olan ve 7 katlı 4 bloktaki 130 daireden birine sahip olanları, Sample Park’ta 4270 metre karelik bir alan üzerinde yükselen bir dünyada 7’den 70 herkesin ihtiyaçlarına cevap verecek avantajlarla dolu yepyeni bir yaşam bekliyor. Tırmanma duvarlarından mini golfa, çocuk yüzme havuzlarından basketbol sahasına, açık yüzme havuzundan fitness centera, saunadan cafeye ve bara, spa salonudan masaj odasına, oyun parkından sinemaya ve barbekü alanına kadar ihtiyaç duyabileceğiniz her şey.


Türkiye’nin en hızlı değer kazanan lokasyonu Ataşehir’in batısında, Anadolu yakasının merkezine hakim konumda bulunan Sample Park, E-5'e 2, Fatih Sultan Mehmet'e 3, Kadıköy-Kartal metro hattına 2, metrobüse 2, Medipol Hastanesi'ne ve Memorial Hastenesi'ne ise 5 dakikalık mesafede yer alan Sample Park; Yeditepe Üniversitesi, Okan Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi'ne ise yakın konumda yükseliyor.


Telefon: (0216) 291 26 00

Web Adresi: www.samplepark.com.tr 



projeye sor



Geri Dön