26 / 04 / 2024

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, göreve gelmesinden sonra ilçede yoğun bir çalışma içine girdiklerini belirterek "ilkadım'da artık sistem oturdu. Projelerimiz birer birer hayat buluyor" diye konuştu.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, söz verdikleri projelerin yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, göreve gelmesinden sonra ilçede yoğun bir çalmışma içine girdiklerini belirterek "ilkadım'da artık sistem oturdu. Projelerimiz birer birer hayat buluyor" diye konuştu. 


Yapımı devam eden ve yapacakları projeler hakkında bilgi veren Başkan Tok, 2015 yılını yatırım ve proje yılı olarak nitelendirdiklerini belirterek söz verdikleri projeleri tek tek hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Tok.Hastanebaşı ve Kökçüoğlu Mahallelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına da başlamak üzere olduklarını belirterek" Yerinde Dönüşüm Projesi' kapsamında Kökçüoğlu ve Hastanebaşı mahallesinin planlamalarını bitirdik. Bayramdan sonraki süreçte vatandaşlan çağırarak ada bazlı yerinde dönüşüm projesini hayata geçirmiş olacağız. Bu yıl içinde buraların temelini atmış olacağız" diye konuştu. 


2015 BİZİM PROJE YILIMIZ 


Samsun'un en büyük düğün ve toplantı salonunu Samsun'a kazandıracaklarını belirten Tok, "2015 yılını ilkadım ilçesi için proje yılı ilan ettik. 2014 yılında göreve geldik. Sistemi artık iyice oturttuk. 

İlkadım Belediyesi 2015 yılını yatırım yılı olarak değerlendiriyor. Derebahçe Sosyal Tesisleri projemizi temelini attık. 

Bu tesislerin içerisinde Samsun'un en büyük toplantı ve düğün salonu yer alacak. Aynı zamanda bu tesislerin içinde bayanlar için fitness salonu ve sinema salonu da bulunacak. Burayı yaklaşık 1 yıl içerisinde vatandaşların hizmetine sunacağız. Resmi temel atma törenini bayramdan sonra yapacağız" diye konuştu. 


KAMU KAMPÜSÜ PROJESİ İLE iki ayrı binada hizmet vermenin zor olduğunu ifade eden Tok, "Kamu Kampüsü diye değerlendirdiğimiz, Büyükşehir Belediyesi, İlkadım Belediyesi, Valilik gibi bütün hizmet birimlerinin bir merkezde toplanması projesi de hayata geçme noktasına geldi. Protokoller imzalandı. Biz de İlkadım Belediyesi hizmet binasının temelini bu yıl içerisinde Kamu Kampüsü alanına atmış olcağız. Böyle kurumlan tek bir merkeze toplamak halkımız için yarar sağlayacak. Çünkü İlkadım Belediyesi 2 ayrı binada hizmet yapıyor. Bu binaları tek çatı altında toplayıp kurumsal bu hale gelmiş olacağı ifadelenni kullandı. 


Ekip


Geri Dön