27 / 04 / 2024

Samsung’un uygun fiyatlı akıllı telefonu ortaya çıktı!

Samsung’un uygun fiyatlı akıllı telefonu ortaya çıktı!

Teknoloji devi Samsung'un Galaxy A14 modelinin özellikleri ortaya çıktı. İşte detaylar...



Samsung, akıllı telefon dünyasında yeni modelleriyle kullanıcıları heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu sene pek çok modelini sızdırılan Samsung, yine bir sızıntı yaşadı. Samsung’un uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy A14’ün özellikleri de piyasaya sızdırıldı. 

Samsung Galaxy A14 özellikleri ortaya çıktı!

Samsung son bir yılda pek çok telefon modelini piyasaya sürdü. Fakat bu sene biraz farklı geçti. Yeni modellerini sır gibi saklayan marka, yaşadığı sızıntılarla büyük bir şok yaşadı. Fakat bu sızıntıların önüne bir türlü geçemeyen Samsung, benzer bir olayı yine yaşadı. Yeni Galaxy A14 akıllı telefonunun özellikleri de ortaya çıktı. Ve ayrıca yeni modelin görüntüsü de sızdırıldı.

Görüntüye bakıldığında Samsung Galaxy A14, U şeklinde bir çentikle beraber kalın çerçevelerle piyasaya sunulacak.. Telefonun sağ tarafında ses seviyesi ve güç düğmesi bulunuyor. Ayrıca parmak izi sensöru de sağ tarafta yer alıyor.

Cihazın arkasında ise üst üste dizilmiş 3 kamera bulunuyor.. Kamera özellikleri henüz bilinmiyor ama A13 modelinden pek farklı olmayacağı tahmin ediliyor. Modelin altında ise USB-C bağlantısı, 3,5 mm kulaklık girişi ve hoparlör ızgarası yer alıyor.

Samsung’un Galaxy A14 modelinde, 6.8 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde LCD tipinde bir ekran bulunuyor. 

Telefonun yalnızca 5G modeline sahip olacağı düşünülüyorken, 2023’te piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Aynı zamanda modelin diğer özellikleri hakkında herhangi bir bilgi şu an için bulunmuyor. Cihazın işlemci, RAM, pil ve depolama gibi diğer önemli özelliklerin önümüzdeki günlerde tanıtılacağı düşünülüyor. Ayrıca Samsung Galaxy A14 özelliklerinin A13’e benzeyeceği ön görülüyor.


Geri Dön