20 / 04 / 2024

Sanatçılar kripto para dünyasına giriyor!

Sanatçılar kripto para dünyasına giriyor!

Kripto para borsasına olan ilgi her geçen gün artıyor. Dünya genelinde de sanat camiasından çok sayıda isim kripto borsasına yatırım yapmaya başladı.



Çin kısa bir süre önce kripto paraları yasakladığına yönelik bazı söylemlerde bulunmuştu. Fakat bu söylemler çok karşılık almadı. Çünkü Çin’in akabinde ABD ve Rusya kripto paralar için olumlu yönde kararlar aldı.

CNN Türk'te yer alan habere göre; bu durum kripto paralara olan ilginin artmasına neden oldu. Kripto paralara olan ilgi yükselinde piyasadaki token sayısı de hızla yukarı çıktı. Önce futbol kulüpleri, sonrasında diğer Spor dallarındaki kulüpler token çıkarma yarışına girdi.

Sanatçılar kripto para dünyasına giriyor!

Şimdi ise ünlü sanatçılar fan token çıkarmaya başladılar. Bu tokenlerin yatırım dışında ne işe yarayacağını şimdilik bilinmiyor. Belki ileride bu tokenler ile konserlere giriş önceliği vs. gibi ayrılacaklar sunabilir. Ya da konser biletleri sadece bu tokenler ile satılabilir. 

Bitcoin enflasyondan etkileniyor mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön