28 / 03 / 2024

Şanlıurfa Eyyübiye'de üst yapı çalışmaları yerinde incelendi!

Şanlıurfa Eyyübiye'de üst yapı çalışmaları yerinde incelendi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yenice Mahallesi'nde alt yapısı biten, üst yapı olarak ise kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.



Başkan Ekinci, Yenice Mahallesi 5035 nolu sokakta belediye meclis üyeleriyle beraber taş döşedi. Başkan Ekinci, işçilerle taş döşedikten sonra Yenice Mahalle Muhtarı Muhittin Göktaş'tan mahalle ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Belediye meclis üyeleri arkadaşlarımızla beraber Yenice Mahallesi'nde kilit parke taşı ile ilgili ciddi talepler vardı.  Bugüne kadar 40 bin metre karelik alanın döşemesi bitmiş durumdadır. Tabi amacımız şehir içerisinde bu anlamda bir ihtiyaç kalmayana kadar bu işi devam ettirmektir. Sadece bir mahallede 40 bin metre karelik kilitli parke taşı döşemesi hakikatten kayda değer bir rakamdır. Belediye meclis üyelerimiz, mahalle muhtarımız ve ekip arkadaşlarımıza öz verili çalışmalarından teşekkür ediyorum. Biz vatandaşlarımızın imkânlar ölçüsünde taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bütün hizmetlerin bir anda bitmesi mümkün değildir hepsi belli bir program dâhilinde yapılmaktadır.  Çalışmaların biran önce bitmesi için aralıksız çalışmalar sürmektedir" diye konuştu. 

Yenice Mahalle Muhtarı Muhittin Göktaş, " Sayın Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye Yenice Mahallemizde sürdürülen çalışmalara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Gap Gündemi


Geri Dön