24 / 04 / 2024

Şanlıurfa Siverek'teki asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Siverek'teki asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Siverek için belirlediği 250 bin metrekarelik asfaltlama programı tamamlandı. Siverek'te devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "100 Yıllık Sorunları Çözüyoruz" hedefi ile başlattığı alt ve üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Gerek iş makineleri gerekse personeli ile ilçelerde hummalı bir çalışma içersine giren Büyükşehir Belediyesi sayesinde ilçeler son yılların en büyük hizmetini yaşarken, çalışmalar çerçevesinde Siverek için planlanan 250 bin metrekarelik asfaltlama programı tamamlandı.


Alt yapı da kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerin kullanıldığı caddelerde 120 bin metrekare asfalt prestij caddelerine ayrılırken, hafta sonu Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile birlikte sahada incelemelerde bulundu.


İlçe temaslarına ilk olarak esnaf gezisi ile başlayan Başkan Nihat Çiftçi daha sonra Mustafa Remzi Bucak caddesi üzerindeki asfaltlama çalışmalarını inceledi. Burada bir açıklama yaparak Siverek halkına seslenen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'i seviyoruz ve ilçeye büyük yatırımlar yapıyoruz" dedi.


BAŞKAN ÇİFTÇİ, "SİVEREK'TE SAĞLIKLI BİR ŞEHİRLEŞME KURMAK İSTİYORUZ"


Asfaltlama öncesi alt yapıya büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'te alt yapı çalışmalarımız uzun zamandır sürüyordu. Her Siverek'e geldiğimizde Siverekli vatandaşlarımıza sağlıklı bir şehirleşme kurmak istediğimiz söylemiştik. Çünkü alt yapının sağlıklı olması gerekiyor ki alt yapıdan sonra harcama yapacağımız üst yapıda vicdanımızın rahat olması gerekiyor. Mustafa Remzi Bucak caddemizin alt yapısını tamamladık. Şimdi ise asfaltına başladık. Allah'ın izni ile tüm bulvarlarımızı tertemiz bir şekilde bitireceğiz. Halkımızın sabrına yaslanıyoruz. Sivereklileri yorduğumuzu ve toz duman içerisinde bıraktığımızı biliyoruz. Ama tüm bu çalışmalar tamamlandığında onların rızasını ve duasını da alacağımızı da biliyoruz. Siverek'i seviyoruz, Siverek ile ilgili 250 bin metrekare asfaltlama programımız tamamlandı. İlk etapta prestij caddelerde 120 bin metrekaresini döşüyoruz. Artık yaz, tam da çalışma sezonu ve asfaltın tam anlamıyla sağlıklı yapılabileceği bir dönemdeyiz. Arkadaşlarla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman Siverek'te olacağız" dedi.


YILMAZ, "BÜYÜKŞEHİR, SİVEREK'E ÖNEM VERİYOR"


Başkan Çiftçi'ye saha temaslarında eşlik eden Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise Büyükşehir'in Siverek'te çok önemli çalışmalara imza attığını söyledi.


Kullanılan malzemelerin yüksek kalitede oluğunu dile getiren Başkan Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi, Siverek'e büyük önem veriyor ve ilçemizdeki çalışmaları yakinen takip ediyor. Alt yapı işlemi biten cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyemiz zaman kaybetmeden asfaltlama çalışmalarına başladılar. Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birinci sınıf kaliteli bir asfalt çalışması yapılması da ilçe geleceğinin de ne kadar refah düzeyinde olacağının da göstergesidir" diye konuştu.


SİVEREK ALT YAPISINA BÜYÜK YATIRIM


Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Mustafa Remzi Bucak caddesindeki temaslarının ardından yine benzer çalışmaların yapıldığı Adnan Menderes bulvarına geçti. Buradaki çalışmalar hakkında da bilgiler alan Başkan Çiftçi, Siverek'in 100 yıllık altyapı sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. Başkan Çiftçi, "Siverek'in Adnan Menderes Bulvarında 140'lık, 225'lik ve 350'lik olmak üzere 3 hat döşeniyor. Gelecekte yapılacak arıtma tesisi ile birlikte Siverek'e su ihtiyacını sağlıklı bir şekilde isale hatları ile vermiş olacağız. Siverek'in 100 yıllık sorunu böylece çözülmüş olacak. Bu çalışma Siverek için. Altyapı çok zor bir çalışma ama Siverek'i sevdiğimiz için bu çalışmalar tamamlayacağız. Ardından kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımız geliyor. Tüm bunları da tamamlayarak hizmetlerimizi Sivereklilere sunacağız" dedi.


Başkan Çiftçi, Siverek temaslarının ardından kent merkezine döndü


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi




Bu haber Yeni Urfa'da şöyle yer aldı:


Büyükşehir Belediyesi'nin Siverek için belirlediği 250 bin metrekarelik asfaltlama programı tamamlandı. Siverek'te devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi'nin keııt merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "100 Yıllık Sorunları Çözüyoruz" hedefi ile başlattığı alt ve üst yapı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Gerek iş makineleri gerekse personeli ile ilçelerde hummalı bir çalışma içersine giren Büyükşehir Belediyesi sayesinde ilçeler son yılların en büyük hizmetini yaşarken, çalışmalar çerçevesinde Siverek için planlanan 250 bin metrekarelik asfaltlama programı tamamlandı. 

Alt yapı da kaliteli ve uzun ömürlü malzemelerin kullanıldığı caddelerde 120 bin metrekare asfalt prestij caddelerine ayrılırken, hafta sonu Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz üe birlikte sahada incelemelerde bulundu. 

İlçe temaslarına ilk olarak esnaf gezisi ile başlayan Başkan Nihat Çiftçi daha sonra Mustafa Remzi Bucak caddesi üzerindeki asfaltlama çalışmalarını niceledi. Burada bir açıklama yaparak Siverek halkına seslenen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'i seviyoruz ve ilçeye büyük yatırımlar yapıyoruz" dedi. 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "SİVEREK'TE SAĞLIKLI BİR ŞEHİRLEŞME KURMAK İSTİYORUZ" 

Asfaltlama öncesi alt yapıya büyük önem verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Siverek'te alt yapı çalışmalarımız uzun zamandır sürüyordu. Her Siverek'e geldiğimizde Siverekli vatandaşlarımıza sağlıklı bir şehirleşme kurmak istediğimiz söylemiştik. Çünkü alt yapının sağlıklı olması gerekiyor ki alt yapıdan sonra harcama yapacağımız üst yapıda vicdanımızın rahat olması gerekiyor. Mustafa Remzi Bucak caddemizin alt yapısını tamamladık. Şimdi ise asfaltına başladık. 

Allah'ın izni ile tüm bulvarlarımızı tertemiz bir şekilde bitireceğiz. Halkımızın sabrına yaslanıyoruz. Sivereklileri yorduğumuzu ve toz duman içerisinde bıraktığımızı biliyoruz. Ama tüm bu çalışmalar tamamlandığında onların rızasını ve duasını da alacağımızı da biliyoruz. Siverek'i seviyoruz, Siverek ile ilgili 250 bin metrekare asfaltlama programımız tamamlandı. İlk etapta prestij caddelerde 120 bin metrekaresini döşüyoruz. Artık yaz, tam da çalışma sezonu ve asfaltın tam anlamıyla sağlıklı yapılabileceği bir dönemdeyiz. Arkadaşlarla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman Siverek'te olacağız" dedi. 

YILMAZ, "BÜYÜKŞEHİR, SİVEREK'E ÖNEM VERİYOR" 

Başkan Çiftçi'ye saha temaslarında eşlik eden Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise Büyükşehir'in Siverek'te çok önemli çalışmalara imza attığını söyledi. 

Kullanılan malzemelerin yüksek kalitede oluğunu dile getiren Başkan Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi, Siverek'e büyük önem veriyor ve ilçemizdeki çalışmaları yakineıı takip ediyor. Alt yapı işlemi biten cadde ve sokaklarda Büyükşehir Belediyemiz zaman kaybetmeden asfaltlama çalışmalarına başladılar. Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birinci sınıf kaliteli bir asfalt çalışması yapılması da ilçe geleceğinin de ne kadar re falı düzeyinde olacağının da göstergesidir" diye konuştu. 

SİVEREK ALT YAPISINA BÜYÜK YATIRIM 

Başkan Çiftçi ve beraberindekiler Mustafa Remzi Bucak caddesindeki temaslarının ardından yüıe benzer çalışmaların yapıldığı Adnan Menderes bulvarına geçti. Buradaki çalışmalar hakkında da bilgiler alan Başkan Çiftçi, Siverek'in 100 yıllık altyapı sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. Başkan Çiftçi, "Siverek'iıı Adnan Menderes Bulvarında 140'lık, 225'lik ve 350'lik olmak üzere 3 hat döşeniyor. Gelecekte yapılacak arıtma tesisi ile birlikte Siverek'e su ihtiyacını sağlıklı bir şekilde isale hatları ile vermiş olacağız. Siverek'in 100 yıllık sorunu böylece çözülmüş olacak. Bu çalışına Siverek için. Altyapı çok zor bir çalışma ama Siverek'i sevdiğimiz için bu çalışmalar tamamlayacağız. Ardından kaldırım ve asfaltlama çalışmalarımız geliyor. Tüm bunları da tamamlayarak hizmetlerimizi Sivereklüere sunacağız" dedi. Başkan Çiftçi, Siverek temaslarının ardından kent merkezine döndü. 


Yeni Urfa



Geri Dön