27 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da dönüşüm zamanı!

Şanlıurfa'da dönüşüm zamanı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek "Büyükşehir Belediyesi olarak Gelişimi ve Dönüşümü gerçekleştiriyoruz" dedi.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek "Büyükşehir Belediyesi olarak Gelişimi ve Dönüşümü gerçekleştiriyoruz" dedi.


İlk Olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Emniyet Caddesinde sona gelinen prestij caddesinde sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, çalışmalar hakkında bölge esnafıyla sohbet etti.


Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Bağlarbaşı mahallesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge esnafını ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını anlatan Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren 80 dönümlük Selahaddin-i Eyyübi Parkını inceledi.


Bölgede yaşayan çocukların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Nihat Çiftçi, burada incelemeler kapsamında açıklamalarda bulundu.


Açıklamasında Büyükşehir olarak çalışmalarını çözüm odaklı gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Çiftçi,  Şanlıurfa'ya hizmeti ibadet aşkıyla yaptıklarını söyledi.


Başkan Nihat Çiftçi, "Kış aylarında olmamıza rağmen Şanlıurfa merkez ve ilçelerde Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdürüyoruz.  Kent merkezinde sürdürdüğümüz prestij caddeleri olsun, park ve bahçe çalışmalarımız ve kırsal mahallerde  yapmış olduğumuz alt ve üst yapı çalışmalarımız olsun bir çok alanda hızlı bir şekilde gelişim ve dönüşümü sürdürüyoruz. Şu anda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımını sürdürdüğümüz 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında yapılan çalışmaları inceledik. Allah nasip ederse yapacağımız bu parkın içinde mahallede yaşayan çocuklarımız için yüzme havuzları ve çok amaçlı oyun alanları yapacağız. Gençliğimiz ve çocuklarımız bizim için önemli. Şanlıurfa'yı ve gençliğimizi önemsiyoruz" şeklinde konuştu.


ALT YAPI VE TESİSLEŞMEDE BÜYÜK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ


Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'da her alanda gelişim ve dönüşümü gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'da Turizm alanında, alt ve üst  yapı alanlarında büyük çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde sürdürüyoruz. Birecik ve Hilvan ilçelerimizde büyükşehir belediyesi olarak yağmur direnaj çalışmalarımıza başlattık. Atık su bertaraf ve su arıtma tesisleri noktasında Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince bütün ilçelerde büyük bir dönüşümü sürdürüyoruz. İlerleyen günlerde Şanlıurfa merkezde ihalesini tamamladığımız ve  atık su arıtma tesisi projesini hayata geçirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.  Şanlıurfa huzur şehridir. İnsanlara hizmet etmeyi ibadet aşkı olarak görüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle şevk içerisinde çalışmasını önemsiyoruz. Çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür ediyorum, yapılan tüm çalışmaların Şanlıurfa'mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.


 


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön