19 / 04 / 2024

Sarıkamış sporun da merkezi olacak!

Sarıkamış sporun da merkezi olacak!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinin, önümüzdeki yıl kazandırılacak yeni spor tesisleriyle spor kulüplerinin gözdesi olması hedefleniyor. Kars Valisi Eyüp Tepe çalışmalar hakkında bilgi verdi...




Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinin, önümüzdeki yıl kazandırılacak yeni spor tesisleriyle spor kulüplerinin gözdesi olması hedefleniyor. Kars Valisi Eyüp Tepe çalışmalarına devam edilen kızak pisti, futbol sahaları ve tenis kortları hakkında verdi. 


Kars Valisi Eyüp Tepe yaptığı açıklamada, Sarıkamış'a yapılması planlanan Türkiye'nin ilk kızak pistini bu seneye yetiştiremeyeceklerini ifade ederek, tesisle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.  Pistin bu sene bitmesi durumunda ise uluslararası takvime giremediği için yarışma veya turnuva gelmeyeceğini belirten Tepe, kızak pisti dışında yapımına devam edilen 4 futbol sahasının da önümüzdeki yıl ağustos ayında bitmesini planladıklarını açıkladı.


"Kızak pisti ve futbol sahalarının yanı sıra 4 tenis kortunun Kars'a kazandırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Onlar da önümüzdeki sene bitecek. Bütün bunların hepsinin aynı anda bitmesi sağlanmış olacak" diyen Kars Valisi Tepe, telesiyej ihalesini de neticelendirdiklerini ifade etti. 


AA


Geri Dön