26 / 04 / 2024

Seda Sayan GoldMaster'a ev aletleri tasarladı!

 Seda Sayan GoldMaster'a ev aletleri tasarladı!

Türkiye’nin fenomen kadınlarından Seda Sayan, küçük ev aletleri tasarımına soyundu, GoldMaster Seda Sayan’ın tasarımlarına hayat verdi, ortaya “GoldMaster Seda Serisi” çıktı...



Yaptığı programlarla yıllardır kadınların gönlünde taht kuran Seda Sayan, kendi adını taşıyan küçük ev aletleri tasarladı. Kadınların ihtiyaçlarını bilen ve onların evde geçirdikleri zamana değer katmak için kolları sıvayan Sayan, yaklaşık 40 yıldır sektörün lider markalarında GoldMaster ile anlaşarak ütüden robota, süpürgeden çay makinesine kadar birçok elektrikli ev aletine imzasını attı.


Türkiye’nin en güvenilir ismi ve vergi rekortmeni olan Seda Sayan, kendi adını taşıyan serinin lansman gecesinde sahne alarak, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. 22 Aralık 2012 Cumartesi akşamı The Ritz Carlton’da düzenlenen ‘Seda Serisi’ni tanıtım gecesinde; sanatçı ile iş birliği yapan GoldMaster markasının iş ortakları da davetliler arasında yer aldı.


Lansman öncesinde basının sorularını yanıtlayan Seda Sayan, uzun zamandır kadınlar için pratik, şık ve kullanışlı tasarımlar yapmak istediğini belirterek, “Yıllardır kadınlarla iç içe olan ve onları çok iyi tanıyan biri olarak, bu fikrimi GoldMaster ile paylaştım. Tasarım sürecinin sonunda ürünlerin ortaya çıkarılması konusunda başarılı bir iş birliğimiz oldu” diye konuştu.


Kendi tasarımları ile mini bir şov da yapan Seda Sayan, ütüden robota; elektrikli süpürgeden saç şekillendiricilerine kadar hayatı kolaylaştıran birçok ürünün tasarım sürecindeki katkılarını basınla paylaştı.


Seda Sayan’ın işbirliği yaptığı GoldMaster markasının genel müdürü Sinan Bora da konuyla ilgili, Sayan’la keyifli bir iş birliği yaptıklarını söyleyerek şöyle dedi:


“Seda Hanım, kadınların sonsuz güven duyduğu ve samimiyetine inandığı bir isim. Kadınların ihtiyaçlarını o kadar iyi biliyor ki bizi birçok konuda yönlendirdi. Gözlemlerine dayanarak şık, pratik ve kullanışlı ütüler, robotlar, çay makineleri, süpürgeler gibi akıllı küçük ev aletleri tasarlamış. Biz de ürettik. Adına da Seda Serisi dedik… Seda Hanım ile ürün tasarımlarımız üzerinde birlikte çalışmaya devam edeceğiz”


GoldMaster Seda Serisi’nin tanıtım gecesinde sahneye de çıkan başarılı sanatçı, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sevilen şarkılarını seslendirdi.


www.goldmaster.com.tr


Geri Dön