19 / 04 / 2024

Şehit Adem Yavuz vapuru AVM oldu!

Şehit Adem Yavuz vapuru AVM oldu!

İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. İşte ayrıntılar...



İstanbullular'a 37 yıl boyunca hizmet verdikten sonra emekliye ayrılan Şehit Adem Yavuz vapuru tekrar seferlere başlıyor. Ancak bu kez yolculuk değil alışveriş yaptıracak. 


Dünyanın ilk ve tek yüzen mağazası olma özelliğini taşıyacak olan Şehit Adem Yavuz vapuru artık ‘Vapur Turnesi’ olarak faaliyetlerini sürdürecek. Türkiye’nin bütün liman şehirlerini dolaşacak olan yüzen mağaza Vapur Turnesi, marka kıyafetleri uygun fiyatla tüketiciye ulaştırmak için alışveriş turneleri düzenleyecek.

 

Yaklaşık 2 hafta önce Beşiktaş İDO iskelesine yanaşan ve son hazırlıkları tamamlanan Vapur Turnesi’nin ilk durağı Beşiktaş İDO iskelesi olacak. Daha sonra İzmit, Bursa, Çanakkale, Yalova, Bandırma ve İzmir’in yolunu tutacak. 

 

Vapur Turnesi fikrini ortaya koyan ve projeyi hayata geçiren Vapur Turnesi CEO’su Hüseyin Tanrıverdi, şunları söyledi: “Bundan 2 yıl önce böyle bir fikri ortaya koyduğumuzda ciddi endişelerimiz vardı. Beklediğimiz gibi zorlu ve meşakkatli bir süreç sonunda projeyi insanların beğenisine sunacağız. Amacımız klasik alışveriş yöntemlerinden kurtularak yeni ve özgün bir konsept ortaya koymak, insanların keyif aldığı bir mekan kazandırmak. İnsanların hayatlarına renk ve heyecan kattığımız ölçüde kendimizi başarılı hissedebiliriz.”


Vatan




Geri Dön