25 / 04 / 2024

Seranit Yapı Grubu inovatif ürünleriyle 36. Yapı Fuarı’nda!

Seranit Yapı Grubu inovatif ürünleriyle 36. Yapı Fuarı’nda!

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Yapı Grubu, 24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında 36’ncısı düzenlenecek Yapı Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.



Geliştirdiği yaratıcı ürünlerle inşaat sektöründe fark yaratan Grup, Seranit ve Serra markalarının yanı sıra açık alandaki standında ise ‘Ekolojik Ürünler’ adı altında sunduğu inovatif ürünlerini de sergileyecek. 

Bugüne kadar pek çok inovatif ürünüyle inşaat sektörüne öncülük eden Seranit Yapı Grubu, bu yıl 36’ncı kez düzenlenecek Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle katılacak. 24 – 28 Nisan, 2013 tarihlerinde Büyükçekmece TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda iki ayrı stand alanıyla yer alacak Grup, Seranit ve Serra’nın yeni ürünlerinin yanı sıra ‘Ekolojik Ürünler’ kategorisinde geliştirdiği inovatif ürünlerini de sektör profesyonelleriyle buluşturacak.


7’nci Hall’deki Seranit Yapı Grubu standında, Seranit, ahşap ve beton gibi doğal malzemeleri yansıtan yeni Natura serisi karoları Wooden, Cement ve Stoneage’i sergileyecek. Genç seramik markası Serra’nın, daha önce Versace ve Impronta gibi İtalyan markalarına özel projeler hazırlayan İtalyan tasarım grubu Depaan ortaklığıyla tasarladığı Shabby Chic, Soleil, C’adoro ve Dorsay gibi yeni ürünleri de aynı standda ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.


Sektöre katma değer sağlayan yeniliklerle ürün yelpazesini genişleten marka, açık alanda yer alacak ‘Ekolojik Ürünler’ standında ise, dış mekan mantolama sıvası Seramont ve iç mekanlar için yeni geliştirilen ekolojik sıva Seraoxicoat’u tanıtacak. Geleceğin ürünü olarak nitelendirilen Seraoxicoat, dünyada ve Türkiye’de ilk kez; içerdiği özel elementlerle mekanlardaki yemek, sigara, tuvalet, rutubet, küf, boya ve ilaç kokusu gibi istenmeyen kokuları yok etme özelliklerine sahip bir ürün olarak farklılaşıyor.


İnşaat sektörünün en köklü oluşumlarından olan Yapı Fuarı’yla ilgili görüşlerini aktaran Seranit İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba; geliştirilen inovatif ürünlerle sektörün gelişimine destek olunması gerektiğinin önemine dikkat çekti. Türkiye’nin artan stratejik gücüyle fuarların daha fazla uluslararası düzeye erişmesi gerektiğini ifade eden Baba, “Sektörün tüm oyuncuları fuarla ilişkilenmeye devam etse de dijital dünya ve yaşamın günlük yoğunluğu hedef kitlelerin fuarlara olan ilgisini azaltmaya devam ediyor. Bu bağlamda doğru hedef kitlelerin, yani sektör profesyonellerinin fuarlara yönlendirilmesi konusunda farklı adımların atılmasını bekliyoruz. Seranit Yapı Grubu olarak biz, her yıl katıldığımız fuarlarda yenilikler sunmak ve farklılaşmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


Seranit Yapı Grubu, 36’ncı Yapı Fuarı’nda, 7’nci Hall’deki 401 no’lu standda Seranit ve Serra ürünlerini, açık alandaki 351 no’lu standında Ekolojik ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.


Geri Dön