28 / 03 / 2024

Serdivan Eski Yazlık Belediyesi'nde restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Serdivan Eski Yazlık Belediyesi'nde restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi...




Serpan Belediyesi tarafından Eski Yazlık Belediyesi Ek Hizmet binasında gerçekleştirilen çevre düzenleme ve restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.


Sakarya Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Peyzaj çalışmalarında sona gelinen, restorasyon çalışmalarının da büyük bir kısmının tamamlandığı Eski Yazlık Belediyesi Hizmet Binası’nda, Vatan Mahalle Muhtarlığı’na da yer tahsis edilecek.


Serpan Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, içerisinde sosyal faaliyetlerin de yapılabileceği tesisten en üst düzeyde faydalanmak istenildiği ifade edilirken, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne ait binada hizmet veren Vatan Mahalle Muhtarlığı’nın da yeni binada hizmet vereceği belirtilirken, çevre düzenlemesi ve restorasyon faaliyetlerinin tamamlanması ile birlikte, Yazlık Bölgesi’nin önemli bir sosyal tesise daha kavuşacağı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen çalışmalarda amacın en iyi hizmetin sunulacağı ve vatandaşların birlikte vakit geçirebilecekleri alanların kullanıma kazandırılması olduğu belirtildi.


Sakarya 54


Geri Dön