24 / 04 / 2024

sakarya serdivan yazlık bölgesi belediye binası

sakarya serdivan yazlık bölgesi belediye binası

Sakarya Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi...

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Sakarya Serdivan'da 5.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'da yer alan gayrimenkulleri 5 milyon 325 bin 308 TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Sakarya Serdivan'da icradan 9.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan'daki 8 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 914 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Sakarya Serdivan'da 11.8 milyon TL'ye satılık 23 arsa!

Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya Serdivan İlçesi'ndeki 23 arsayı satışa çıkardı. 17 Şubat'ta ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 854 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Serdivan için 35 milyonluk ilk kaynak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Serdivan'ın altyapısına 35 milyonluk dev yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede ilk kaynak töreni ile birlikte çalışmaların başlayacağını açıkladı.

Sakarya Serdivan'a yeni bulvar geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Serdivan 54.Cadde Çarşı ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Beledian Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan 54.Cadde'nin ihalesi yapıldı.Kapalı zarf usulüyle gerçekleşen ihalede, Yu Group Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. ile Turkmall Yatırım Ve Havacılık A.Ş. "Serdivan Proje Ortaklığı" adı altında komisyona ortak teklif sundu.

Sakarya Serdivan'da 4.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sakarya 6.İcra Dairesi, Sakarya Serdivan Köyü'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 10 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 115 bin 888 TL olarak belirlendi.

sakarya serdivan yazlık bölgesi belediye binası Haberi

sakarya serdivan yazlık bölgesi belediye binası


Serpan Belediyesi tarafından Eski Yazlık Belediyesi Ek Hizmet binasında gerçekleştirilen çevre düzenleme ve restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.


Sakarya Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Peyzaj çalışmalarında sona gelinen, restorasyon çalışmalarının da büyük bir kısmının tamamlandığı Eski Yazlık Belediyesi Hizmet Binası’nda, Vatan Mahalle Muhtarlığı’na da yer tahsis edilecek.


Serpan Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, içerisinde sosyal faaliyetlerin de yapılabileceği tesisten en üst düzeyde faydalanmak istenildiği ifade edilirken, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne ait binada hizmet veren Vatan Mahalle Muhtarlığı’nın da yeni binada hizmet vereceği belirtilirken, çevre düzenlemesi ve restorasyon faaliyetlerinin tamamlanması ile birlikte, Yazlık Bölgesi’nin önemli bir...