27 / 04 / 2024

eski yazlık belediyesi hizmet binası ne zaman açılacak

eski yazlık belediyesi hizmet binası ne zaman açılacak

Sakarya Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dikili Belediyesi, İzmir Dikili'de tam 15 adet arsa satacak. Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Eskişehir Kızılyer’de tapular dağıtıldı!

Eskişehir Kızılyer’de uzun yıllar devam eden imar mağduriyeti, Kazım Kurt öncülüğündeki Odunpazarı Belediyesi’nin çalışmaları ile sona erdi.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Denizli'deki Güney Eski Hükümet Binası restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Güney İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan, 1936 yılında yapılan Güney Eski Hükümet Binası'nı restore ediyor.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

eski yazlık belediyesi hizmet binası ne zaman açılacak Haberi

eski yazlık belediyesi hizmet binası ne zaman açılacak


Serpan Belediyesi tarafından Eski Yazlık Belediyesi Ek Hizmet binasında gerçekleştirilen çevre düzenleme ve restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.


Sakarya Serpan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hummalı çalışmaları ile tekrar kullanıma kazandırılacak olan tesisin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi. Peyzaj çalışmalarında sona gelinen, restorasyon çalışmalarının da büyük bir kısmının tamamlandığı Eski Yazlık Belediyesi Hizmet Binası’nda, Vatan Mahalle Muhtarlığı’na da yer tahsis edilecek.


Serpan Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, içerisinde sosyal faaliyetlerin de yapılabileceği tesisten en üst düzeyde faydalanmak istenildiği ifade edilirken, çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sakarya Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne ait binada hizmet veren Vatan Mahalle Muhtarlığı’nın da yeni binada hizmet vereceği belirtilirken, çevre düzenlemesi ve restorasyon faaliyetlerinin tamamlanması ile birlikte, Yazlık Bölgesi’nin önemli bir...