18 / 04 / 2024

Serveti eriyor ama zirveden de vazgeçmiyor

Serveti eriyor ama zirveden de vazgeçmiyor

Twitter'ı satın alması ve şirkette yarattığı çalışan kıyımıyla gündemin ilk sıralarında yer alan Elon Musk'ın serveti eriyor. Musk'ın servetinde bu yıl yaşanan gerileme ilk kez 100 milyar doları geçti. Milyarder iş insanı sert düşüşe rağmen 'dünyanın en zengin insanı' unvanını korudu.



Dünyanın en zengin insanı sıfatını taşıyan Elon Musk, şimdi de dünyanın serveti en çok gerileyen zengini olarak öne çıktı.

Tesla'nın patronu Elon Musk, Tesla hisselerinin iki yılın en düşük seviyesine inmesinin ardından servetinde ciddi bir kayıp oldu. Musk'ın servetinde 2022 yılında yaşanan gerileme ilk kez 100 milyar doları geçti.

Sadece Pazartesi günü Musk'ın serveti 8,6 milyar dolar geriledi. Musk'ın serveti son gelişmelerin ardından 169,8 milyar dolara düştü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön