19 / 04 / 2024

Sevindikli'ye kültür merkezi yapılacak!

Sevindikli'ye kültür merkezi yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı köylerde ihtiyaç duyulan yapılan inşa etmeye devam ediyor.



Köylerde muhtarlık binaları tadilatından, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yeni yasal düzenlemeyle mahalle olan köylerde modem ve konforlu yapılar inşa ederek köyleri, şehir merkezinde bulunan yapılarla donatıyor. İlimizde birçok köyde kültür merkezleri inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü'nde de kültür merkezi yapacak. 



6 FİRMA TEKLİF VERDİ 

Büyükşehir Belediyesi, kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. İhale salonunda yapılan oturumda 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 173 bin TL ile Teknik Yapı verirken, en yüksek teklif 2 milyon 401 TL ile Atlas İnşaat'tan geldi. İhaleyi kazanan yüklenici firmanın kültür merkezini 240 günde tamamlaması isteniyor. Firmalar ve teklifleri şöyle oldu: Teknik Yapı 1 milyon 173 bin TL, Sakarya İnşaat 1 milyon 675 bin TL, Ali Şahin 1 milyon 764 bin TL, Nüa İnşaat 1 milyon 979 bin TL, Koru İnşaat 1 milyon 992 bin TL, Atlas İnşaat 2 milyon 401 bin TL. 



FİRMALAR- Sevindikli'ye kültür merkezi yapım işi ihalesine 6 firma teklif sundu. KOMİSYON- Büyükşehir Belediyesindeki ihale, komisyon huzurunda gerçekleştirildi. 



Özgür Gündem


Geri Dön