25 / 04 / 2024

Kültür merkezi ihalesi

Kültür merkezi ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı köylerde ihtiyaç duyulan yapılan inşa etmeye devam ediyor.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

Orhangazi Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ikinci etap ihalesi bugün gerçekleşti. Proje, bölgenin en büyük projelerinden biri olacak.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Etimesgut Mevlana Kültür Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mevlana Kültür Merkezi Binası, Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 9 Ocak'ta yapılacak..

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kültür merkezi ihalesi Haberi

Kültür merkezi ihalesi

Köylerde muhtarlık binaları tadilatından, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yeni yasal düzenlemeyle mahalle olan köylerde modem ve konforlu yapılar inşa ederek köyleri, şehir merkezinde bulunan yapılarla donatıyor. İlimizde birçok köyde kültür merkezleri inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü'nde de kültür merkezi yapacak. 



6 FİRMA TEKLİF VERDİ 

Büyükşehir Belediyesi, kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. İhale salonunda yapılan oturumda 6 firma teklif verdi. En düşük teklifi 1 milyon 173 bin TL ile Teknik Yapı verirken, en yüksek teklif 2 milyon 401 TL ile Atlas İnşaat'tan geldi. İhaleyi kazanan yüklenici firmanın kültür merkezini 240 günde tamamlaması isteniyor. Firmalar ve teklifleri şöyle oldu: Teknik Yapı 1 milyon 173 bin TL, Sakarya İnşaat 1 milyon 675 bin TL,...