24 / 04 / 2024

Shiba Inu Kraken'de işlem görmeye başlıyor!

Shiba Inu Kraken'de işlem görmeye başlıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Kraken, Shiba Inu'yu bugün işlem platformuna dahil edileceğini açıkladı. 



Kripto Para piyasaları Ekim ayından bu güne hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; Bitcoin ve Ethereum liderliğinde artışlara sahne olan kripto paraların en yüksek hacimlere ulaşanları arasında ilk 10'a giren Shiba Inu'de önemli gelişme meydana geldi. 

Şaka amacıyla üretilen Shiba Inu kısa sürede sıfırlarını atarak ilgilerin odağında yer aldı. Dogecoin'in katili olarak da nitelendirilen Shiba Inu'de yatırımcılar kendilerini 0.01 dolara yükseleceğine inandırdı. Şu anda Shiba Inu 0.00007013 Dolar seviyesinde işlem görüyor.

Shiba Inu Kraken de işlem görmeye başlıyor!

KRAKEN DE LİSTESİNE ALIYOR

Binance'ın aylar önce listelediği Shiba Inu şu anda de dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken'de işlem görecek. Kraken, Shiba Inu'yu bugün işlem platformunda bulunacağını açıkladı. 

DOGE'NİN EN BÜYÜK RAKİBİ

Milyarder iş insanı Elon Musk'ın desteklediği Dogecoin'in yerini alması öngörülen Shiba Inu son bir ayda yüzde 800'ün üzerinde prim yaptı. Ucuzluğu ile kripto para piyasasıyla ilgilenenlerin radarında yer alan Shiba Inu istikrarlı yükseliş grafiği sergiliyor.

7 MİLYON KULLANICI ALABİLECEK

10 senedir faaliyette oran Kraken'in 7 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Kraken 60'tan fazla dijital varlığa ve Euro, dolara da platformunda bulunuyor.

Shiba Inu Kraken de işlem görmeye başlıyor!

Dalgalı bir grafik

Shiba Inu bilindik kimse tarafından destek olmadan kendi halinde yükselişine devam ediyor. 0.00008840 dolar seviyesine kadar artan. Shiba Inu kısa sürede büyük kâr ettirdi. Dinlene dinlene artan Shiba Inu için sosyal medyada da büyük ilgi bulunuyor. Twitter'da kendilerini ShibaArmy olarak adlandıranlar sürekli tweet atarak kripto paranın canlı kalmasını sağlıyor.

Shiba Inu Kraken de işlem görmeye başlıyor!

KRİPTO PARA ALIRKEN DİKKATLİ OLUNMALI

Kripto para piyasalarında bir anda sert artışlar olurken bir anda da para kaybı yaşanabilir. Satın alırken riski de göze almak gerekiyor. Bu sebeple dikkatli olmak ve sürekli kripto para piyasalarını takipte kalmakta fayda var.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön