28 / 03 / 2024

Siemens Ev Aletleri ankastre ürünleri ile şık mutfak konseptleri!

Siemens Ev Aletleri ankastre ürünleri ile şık mutfak konseptleri!

Siemens Ev Aletleri baharı yeni bir mutfakla karşılamak isteyenlere, ankastre ürünlerinde sunduğu şık fırsatlarla kulak veriyor...




Bahar geliyor, şimdi yenilenme zamanı. Gardıropları elden geçirmek, evleri güzelleştirme planlarını hemen gündeme almak lazım. Siemens Ev Aletleri baharı yeni bir mutfakla karşılamak isteyenlere, ankastre ürünlerinde sunduğu şık fırsatlarla kulak veriyor. İleri teknoloji ile geliştirilen, birbirinden şık ankastre ürünlerine sahip olmak şimdi çok avantajlı.

 

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere Mart ayında da özel, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, sağladığı seçeneklerle doğru ürüne karar vermeyi kolaylaştırıyor.

 

Siemens Ev Aletleri mart ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alana* SN55E530TR kodlu bulaşık makinesi 1.813 TL yerine 1.055 TL’den sunuluyor. Ocak ayında belirli ankastre setlerde özel avantajlı  fiyatlar sunuluyor. Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 370 TL değerinde Prestige Set’in sahibi oluyor.


Geri Dön