25 / 04 / 2024

Siemens Ev Aletleri yeni mutfak ürünlerini tanıtıyor!

Siemens Ev Aletleri yeni mutfak ürünlerini tanıtıyor!

Siemens Ev Aletleri baharı yeni bir mutfakla karşılamak isteyenlere, ankastre ürünlerinde sunduğu şık fırsatlarla kulak veriyor...




Bahar geliyor, şimdi yenilenme zamanı. Gardıropları elden geçirmek, evleri güzelleştirme planlarını hemen gündeme almak lazım. Siemens Ev Aletleri baharı yeni bir mutfakla karşılamak isteyenlere, ankastre ürünlerinde sunduğu şık fırsatlarla kulak veriyor. İleri teknoloji ile geliştirilen, birbirinden şık ankastre ürünlerine sahip olmak şimdi çok avantajlı.

 

Ergonomik, estetik, teknolojik ve konforlu ankastre modelleriyle tüketicilerine seçme özgürlüğünü yaşatan Siemens Ev Aletleri, mutfağını yenilemek isteyenlere Premium ve Prestige cam ocaklı ankastre setlerini, Nisan ayına özel çok cazip fırsatlarla sunuyor. Türkiye'nin en yetkin satış ve servis ağı ile en geniş ankastre ürün yelpazesine sahip markası Siemens, sağladığı seçeneklerle doğru ürüne karar vermeyi kolaylaştırıyor.

 

Siemens Ev Aletleri Nisan ayına özel ankastre setlerde, cam ocaklarla birlikte avantajlı fiyatlar sunuyor. Nisan ayında farklı ürün gruplarından 3 ürün alana* SN55E530TR kodlu bulaşık makinesi 1.813 TL yerine 1.055 TL’den sunuluyor.

 

Nisan ayında Siemens indüksiyonlu ocak alanlar 370 TL değerindeki tencere setinin sahibi oluyor.

 


World’e özel taksit seçeneği



Siemens ankastre ürün alışverişlerini World ile yapanlar, 5 ay  taksit erteleme ve peşin fiyatına 10 taksit fırsatına sahip oluyor. 


Geri Dön