28 / 03 / 2024

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı!

Şile Yeni Otobüs Terminali vatandaşların hizmetine açıldı, açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk de katıldı.





Şile Yeni Otobüs Terminali hizmete açıldı, açılışa, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk, Mehmet Metiner, Şile İlçe Garnizon Komutanı Albay Ali Beşir, Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Ak Parti İlçe Yöneticileri, MHP ilçe Başkanı Mustafa Pıçak, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.


Açılış töreninde konuşan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu; ’’ 2002 yılından bu zamana iktidarımızla 2004 yılından bu zamana Belediyeciliğimizde Şile gerçekten hak ettiği yerlere varmanın mücadelesini verdik. Bunlardan bir tanesinin de mutluluğunu bugün burada hep birlikte yaşıyoruz’’. ’’Dört Mevsim Yaşayan Bir Şile! Sloganıyla çıktığımız bu yolda, gece gündüz 24 saat saat çalışan  bir ekiple, İstanbul Büyükşehir Belediyemiz en önemli partnerimiz olmak kaydıyla Bakanlıklarda çok önemli ittifaklar kurarak bu hizmetlerin bugün burada olmasını sağlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinden ve kendilerinin bir çok kez ilçemizi ziyaret etmeleriyle ve Şile’yi önemsediğinin çok bilen bir Belediye Başkanı olarak Şile’nin geleceğine yaptığımız bu yatırımları ve attığımız adımları önemsiyor ve Şile halkına değer veriyoruz’’ diye konuştu


Şile Belediyesi



Geri Dön