29 / 03 / 2024

Silestone ile mutfaklarda ve banyolarda doğal kuvarsın saf güzelliği!

Silestone ile mutfaklarda ve banyolarda doğal kuvarsın saf güzelliği!

Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars, dünyanın en büyük kuvars markası Silestone’un yaratıcı gücü ile birleşiyor. Yüzde 90 doğal kuvarstan oluşan Silestone sıra dışı renkleriyle mutfaklara ve banyolara elegan bir görünüm kazandırıyor



Mutfağınızın ya da banyonuzun tezgâhıyla zemininin bir uyum içinde olmasını istiyorsanız, o halde sizin markanız Silestone®. Kuvars yüzeylerde dünyanın en büyük üreticisi olan Cosentino’nun geniş satış ağı sayesinde dünyanın hemen hemen her yerinde Silestone® tercih ediliyor. Doğada bulunan en sağlam ve en güzel maddelerden biri olan kuvars, şimdi de Silestone® ile benzersiz tasarımlara dönüşüyor.

 

Günümüzün ileri teknolojisiyle yeniden şekillendirilen Silestone®, leke, darbe, çizilmeye dayanıklı ve su emmez olmasının yanı sıra bakterilerin gelişmesini önleyici özelliğiyle de hijyen bakımından üstün standartlara sahip. 60’dan fazla renkte, üç farklı yüzey dokusuyla çeşitli formlarda üretilen Silestone®, çok geniş yüzeylere tek seferde uygulanabilen oldukça esnek bir ürün.


Geri Dön