18 / 04 / 2024

Şile'ye hastane müjdesi!

Şile'ye hastane müjdesi!

Türkiye’nin yükselen yıldızı Dört Mevsim Yaşanabilir Şile için projeler yükselmeye başlıyor. Şile Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantısı Şileliler tarafından yoğun ilgi gördü.




Türkiye’nin yükselen yıldızı Dört Mevsim Yaşanabilir Şile için projeler yükselmeye başlıyor. Şile Kültür Merkezi'mde gerçekleşen Proje Tanıtım Toplantı Şileliler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuaye alanında gerçekleştirilen kokteylde vatandaşlarla bir araya gelen Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu 12 yıllık hizmet süresi boyunca gerçekleştirilen projeleri ve yapılacak dev eserleri vatandaşlara tanıttı.


74.200.000.00 TL Yatırım


120.000,m2 alan üzerinde yapılacak Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesi, 11.500m2 üzerine alan üzerinde Yeni Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projesi ve 149.000m2 alanı kapsayan Ağva Sahil Düzenleme ve Rekreasyon projesinin tanıtıldığı toplam da Yetmiş Dört Milyon İki Yüz Bin TL maliyeti ile yapılacak yatırımlarımızın ihale süreci, ihale miktarı, yapılacak projenin kapsamı tanıtıldı.


PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR SIRADA HASTANE VAR


Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Proje Tanıtım Toplantısı'nda vatandaşlara ihale süreçleri tamamlanıp, yapımına başlanacak olan projelerimizin yanı sıra yeni müjdeler de verdi. Başkan: “12 yıllık hizmet sürecimiz boyunca hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda projelerimizi gerçekleştirdik. Bu projelerin yapım süreci belki sabır taşlarımızı zorluyor ancak cefasını çektiğimizin sefasını da Şileli olarak süreceğiz. Yepyeni, dört mevsim yaşanabilir her noktasına yürüyüş konforunun sağlanacağı, yürüyen merpenlerle desteklenecek turizm, tarım ve montaj sanayinin bir arada olduğu, Şile ortaya çıkaracağız. Projeleri tamamlanan ve yapımına başlanacak olan bu projelerimizden sonra şimdi de sırada 100 yatak kapasiteli “C” tipi hastane projesi var. Hastanemiz için Sağlık Bakanlığına yer tahsisini ve hastane projesini sunduk en kısa zamanda hastanemizin yapımı da başlayacak. Bu zorlu süreçte bizlerden maddi manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir TOPBAŞ’a da teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek yeni müjdeleri vatandaşlarımıza iletti.



Şile Belediyesi



Geri Dön