27 / 04 / 2024

Elazığ Ağın'a hastane müjdesi!

Elazığ Ağın'a hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde temelini attığı Ağın (Karamağara) Köprüsü'nü inceledi. Yıldırım ilçeye bir de hastane müjdesi verdi.




Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde temelini attığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Ağın Köprüsü'nü inceledi. Başkakan Yıldırım'a, Vali Çetin Oktay Kaldırım eşlik etti. 

 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yıldırım, köprüdeki incelemelerinin ardından Ağın ilçe merkezini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. 

 

Ağınlılara hastane müjdesi


Başbakan Yıldırım, Ağın'a hastane yapılması talimatı verdi. Yıldırım bu sırada, "Bir avuç leblebiye her şeyi hallettiniz. Ağınlılar bayağı tüccar maşallah." diye konuştu.

Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti, "Siz hiç merak etmeyin, her şey daha güzel olacak. Zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz. Ne yapacağımızı biliyoruz, nasıl yapacağımızı biliyoruz çünkü milletimize güveniyoruz, Ağın'a güveniyoruz, Ağınlılara güveniyoruz."  

 

 


Geri Dön