26 / 04 / 2024

Silifke Belediyesi'nden büyük fırsat! Taksitle 2 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

Silifke Belediyesi'nden büyük fırsat! Taksitle 2 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

Silifke Belediyesi, 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...



Silifke Belediyesi, 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Taşucu ve Kurtuluş Mahallesi'nde yer alıyor. 

Satışa çıkarılan gayrimenkullerin alanları 1049 metrekare ve 27 bin 644 metrekare olarak açıklandı. 

Muhammen bedelleri 40 milyon 79 bin 822 TL ve 5 milyon 731 bin 158 TL olarak belirlenen gayrimenkullerin geçici teminat bedelleri için herhangi bir rakam belirtilmedi.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihaleler 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 13:00 ve 13:10'da Saray mahallesi İnönü Bulvarı No:1 Silifke/MERSİN adresinde bulunan Silifke Belediyesi Hizmet Binası 3.kat Meclis Salonunda yapılacak.

Silifke Belediyesi nden büyük fırsat! Taksitle 2 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

İhaleye katılmak isteyenler, ihale şartnamesini ve eklerini Silifke Belediyesi Hizmet Binası 1.katta yer alan  Emlak İstimlak Müdürlüğünde görebilir. İhaleye katılacak olanların ihale şartnamesini ve eklerini Silifke Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden 500,00 TL karşılığında satın almaları zorunludur. Söz konusu şartname bedeli geri ödenmez.

Yine ihale ilanında belirtilen detaylara göre, ihalesi yapılan gayrimenkulün   satış bedeli peşin olarak tek seferde ya da alıcının taksitle ödeme talebi halinde ise satış bedelinin dörtte birini sözleşme esnasında peşin olmak üzere, kalanı da hesaplanacak kanuni faiziyle birlikte birer ay ara ile 3 eşit taksitte ödenecek olup, alıcının taksitle ödeme talebi olması durumunda alıcı ile sözleşme yapılacak ve gayrimenkulün apu devri tüm taksitler ödendikten sonra yapılacak.
 


Geri Dön