19 / 04 / 2024

Şimdi sıra gümüşte! Herkes dolar, euro ve altını bir kenara bıraksın! Gümüş fiyatları ne olacak?

Şimdi sıra gümüşte! Herkes dolar, euro ve altını bir kenara bıraksın! Gümüş fiyatları ne olacak?

Yatırımcılar altın ve döviz piyasasını yakından takip ediyor. Altın, dolar ve euro bu hafta yüksek seviyelere ulaştı. Peki ya gümüş fiyatlarında neler oluyor? 1 gram gümüş kaç lira oldu? Şimdi herkes altın, dolar ve euroyu bırakıp gümüşe baksın! Gümüş fiyatları ne olacak? 



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş yatırımcıları; ''Gümüş fiyatları ne olacak?'' sorusunun cevabını merak ediyor. Gümüş bu hafta 11 lira seviyesine kadar yükseldi. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları gelecek hafta ne olacak?

Gümüş, altın ile yükselip altın ile düşüyor. Altın piyasası ile paralel yol izleyen gümüş fiyatları için Altın Kahini İslam Memiş, temmuz ayını işaret etti. Aynı altın gibi, gümüş de yaz aylarında yükselişe geçecek. Gümüş için Altın Kahini İslam Memiş 12 lira seviyesini işaret etti.

Gümüş yatırımcılarının acele etmememleri gerektiğini söyleyen Memiş, gümüşte 11 lira seviyelerinin alım için bir fırsat olduğunu söyledi. 
Gümüş fiyatları ise gelecek hafta, altın piyasasının yönü ile birlikte hareketine devam edecek. Altın fiyatlarında yükseliş devam ettiği sürece gümüş fiyatları da  yükselmeye devam edecek.

Gümüş tarihe imzasını atmak için güç topluyor! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri 21 Mayıs 2022

20 Mayıs 2022 gümüş fiyatları sınırları zorluyor! Gümüş 12 lira barajına yaklaştı!

Herkes altını bir kenara bırakıp hemen gümüşe baksın! Gümüş hız sınırını aştı! Gümüş fiyatlarında son dakika!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön