19 / 04 / 2024

Sincan'da görüşmeler başladı! Kentsel dönüşüm de başlıyor!

Sincan'da görüşmeler başladı! Kentsel dönüşüm de başlıyor!

Sincan Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıl dı. Bölgedeki hak sahipleri ile masaya oturan Belediye, yaklaşık 5 bin kisi ile görüşecek.



TOKİ ve Sincan Belediyes'nin hazırladığı projelerin tamamlanmasıyla vatandaşla görüşmelerebaşlandı. 

Görüşmeler için ilk etapta yer alan hak sahiplerine davet mektupları da gönderildi. Ulubatlı Hasan ve Saraycık Mahallesindeki hak sahipleri ile masaya oturan Belediye, ilk grupta 1029 hak sahibi ile görüşecek. 9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. Saraycık Mahallesinde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde ise 1964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek. 


Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklarına gitmesi ya dawww.Sincan, bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 30 gün boyunca burada askıda kalacak olan listelerde grubunu öğrenen vatandaşlar ise 263 89 69 nolu telefonu arayarak görüşme için randevu alması gerekiyor. Randevusunu alan hak sahibi o gün ve saatte Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım Karabekir Parkı içindeki Kentsel Dönüşüm Ofisine giderek görüşmesini yapabilecek. 


Star Ankara


Geri Dön