29 / 03 / 2024

Sincan'da hak sahibi 5 bin vatandaş ile görüşülecek!

Sincan'da hak sahibi 5 bin vatandaş ile görüşülecek!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı, imar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor...




Sincan’da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler başladı.  Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlaması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin kişi ile görüşecek olan Belediye, görüşmelerin ardından yenilemeyi başlatacak.


Kentsel Yenileme görüşmeleri başladı. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ  VE Sincan Belediyesi, projeleri tamamlandı, vatandaşla masaya oturmaya başladı. Görüşmeler için ilk etapta yer alan hak sahiplerine davet mektupları da gönderildi. Ulubatlı Hasan Mahallesinde 529, Saraycık Mahallesinden ise 500 hak sahibi ile masaya oturan Belediye, ilk grupta 1029 hak sahibi ile görüşecek.  9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile görüşülecek. Saraycık Mahallesi’nde bulunan 2836 Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde ise 1964 hak sahibinden muvafakat alındıktan sonra yenilemenin startı verilecek.


Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahiplerinin hangi grupta yer aldıklarını öğrenmeleri için ise Sincan Belediyesi, Kentsel Yenileme Görüşme Ofisi, Ulubatlı, Fatih ve Saraycık Mahalle Muhtarlıklarına gitmesi ya da www.sincan.bel.tr adresine girmeleri gerekiyor. 30 gün boyunca burada askıda kalacak olan listelerde grubunu öğrenen vatandaşlar ise 263 89 69 nolu telefonu arayarak görüşme için randevu alması gerekiyor. Randevusunu alan hak sahibi o gün ve saatte Atatürk Mahallesi Polatlı-2 Caddesi Kazım Karabekir Parkı içindeki Kentsel Dönüşüm Ofisine giderek görüşmesini yapabilecek.


Haber Vaktim


Geri Dön