25 / 04 / 2024

Sinpaş GYO Bursa Modern'de her cumartesi Köylü Pazarı kuruluyor!

Sinpaş GYO Bursa Modern'de her cumartesi Köylü Pazarı kuruluyor!

Firma: Sinpaş Grubu

Proje: Bursa Modern

Bursa Modern, bir yandan hızla genişleyen yerleşik oturma düzeni ile yeni komşularını karşılamanın mutluluğunu ve gururunu yaşarken bir yandan da cumartesi günü kurulan “Köylü Pazarı” ile Bursalıları doğal alışverişin keyfini çıkarmaları için bekliyor...



Kuzeyin Parlayan Yıldızı Sinpaş GYO Bursa Modern, konuttan öte yaşam alanları ve yepyeni projeleri ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. Bursa’nın en büyük konut projesi olan ve kentin kuzeyine hareketlilik getiren Sinpaş GYO Bursa Modern’in, sakinleri için hizmetlerine sunduğu “Köylü Pazarı” büyük ilgi görüyor. Cumartesi günleri kurulan “Köylü Pazarı” ile Bursa Modernliler, adeta doğal alışverişin keyfini çıkarıyorlar. Her cumartesi günü Büyük Kulüp yanında kurulan “Köylü Pazarı” özellikle doğal ve organik ürünlere olan ilginin her geçen gün arttığı günümüzde tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 


Sinpaş GYO Bursa Modern de her cumartesi Köylü Pazarı kuruluyor!


Köylü Pazarı’na çok önem verdiklerini belirten Sinpaş GYO Bursa Modern Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, “Yüzlerce ailenin yaşadığı ve Sinpaş GYO Bursa Modern’deki bu pazar sakinlerimizden büyük ilgi görüyor. Bursa Modern sakinlerimizin tercihlerini doğal ve organik ürünlerden yana kullanmaları ve “Köylü Pazarı’ndan” alışveriş yapmaları bizim için çok önemli bir projeydi, bunun beğenilmesinden ve ilgi görmesinden dolayı gurur duyuyoruz” dedi. 


Telefon: 0224 233 56 26 

Web Adresi: www.sinpasbursamodern.com


projeye sor



Geri Dön