18 / 04 / 2024

Site yönetim kurulu faaliyet raporu örneği!

Site yönetim kurulu faaliyet raporu örneği!

Site yönetim kurulu faaliyet raporu, site yönetiminin görevde bulundukları bir yılın değerlendirmesini yaptıkları rapor olarak tanımlanıyor. Peki rapor nasıl hazırlanır? İşte site yönetim kurulu faaliyet raporu örneği...



Site yönetim kurulu faaliyet raporu örneği!

Site yönetim kurulu faaliyet raporu, site yönetiminin görevde bulundukları bir yılın değerlendirmesini yaptıkları rapor olarak tanımlanıyor.


Faaliyet raporunda görev yapılan dönem içerisinde yapılan tüm hizmetler, gelir ve giderler belirtiliyor. Site faaliyet raporu örneği aşağıda yer alıyor:


Örnek site faaliyet raporu..


KAT MALİKLERİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU


........... SİTE YÖNETİM KURULU .../... DÖNEMİ FAALİYET RAPORU


............. Sitesi yönetim kurulu olarak, ......../....... dönemi içerisinde genel kurulun verdiği yetki ve alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürmüş; ............. de yapılması planlanan olağan genel kurula bilgi vermek amacıyla yapılan çalışmalar aşağıda genel kurulun görüşlerine sunulmuştur


Dönem içerisinde apartmanımızın yağmur derelerinin yenilenmesi,apartman dış cephesinin boyatılması, asansörün aylık bakımlarının zamanında yapılması, brulörlerin yıllık bakımının yapılması,yangın tüplerinin yıllık periyodik yenilenmesi ,kapıcı dairesine aspiratör takılması, pencere denizliklerinden giren suyun önlenmesi için denizliklere silikon sürülmesi ve bahçedeki dalları uzayan ağaçların budanması ile apartmanımız için hayati önem taşıyan kalorifer yakıtı alımı işleri ilgili firma ve şahıslarca toplantılar düzenlenerek ödemeler zamanında yapılarak hizmetlerin aksamaması sağlanmıştır.


Sitemizin menfaatleri azami gözetilerek tüm olumsuzluklara gerekli müdahaleler yapılmış kurallara uygun olarak en iyi hizmet verilmesi yolunda çaba harcanmıştır.


Sitemizde bulundurulması gereken alet ve avadanlıklar,tüm demirbaş eşyalar demirbaş defterine kaydedilmiştir. 


Site yönetim kurulunun bir yıllık faaliyeti sırasında yaptığı harcamalar ve gelirlerin dökümü ek'te bilgilerinize sunulmuştur.


GİDERLERMİKTARI

1-Yakıt Gideri....... 

2-Elektrik Gideri.......  

3-Su Gideri ....... 

4-Kapıcı Gideri ....... 

5-Bakım Onarım Gideri ....... 

6-Dış cephe Boya gideri ....... 

7-Asansör ve Brulör bakım.......  

8-Demirbaş Gideri ....... 

9-Temizlik Gideri ....... 

10-Muhtelif Giderler ....... 

TOPLAM ....... 



GELİRLERMİKTARI

1-Aidat Gelirleri ....... 

2-Faiz Gelirleri.......  

TOPLAM ....... 


GELİRLER TOPLAMI ....... 

GİDERLER TOPLAMI....... 



MEVCUT : ................. TL (Site yönetimi banka hesabında)


Genel Kurulun bilgisine saygıyla sunulur.


(..../..../20....)




Geri Dön