26 / 04 / 2024

Son dakika gram altın 1043 lira oldu! Altın fiyatları bugün coştu! Çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar?

Son dakika gram altın 1043 lira oldu! Altın fiyatları bugün coştu! Çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakıdan takip ediliyor. Gram altın bugün 104 lira oldu. Peki çeyrek altıni tam altın ve cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2022 son dakika altın fiyatları...



Gram altın bugün 1043 liraya yükseldi. Altın fiyatları haftaya yükselişle başlarken yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından merakl takip ediliyor.

Yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişi takip ederken bir anda düşmesinden de endişeleniyor. Geçtiğimiz hafta ekonomiye yönelik yeni adımları açıklanması ile altın fiyatları dalgalanırken bu hafta altın fiyatları yükselişe geçti.

Ons altın bugün 1863 dolara yükselirken, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarka görülen altına olan talep gittikçe artıyor.

Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Cumhuriyet altını, Ata altın fiyatları ne kadar? İşte 13 Haziran 2022 son dakika güncel altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön