25 / 04 / 2024

Son durum... Euro bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 euro kuru...

Son durum... Euro bugün ne kadar? 9 Nisan 2022 euro kuru...

Euro kuru bugün kaç lira? Euro hafta sonunun ilk gününde uluslararası piyasalarda ne kadar? Döviz kurlarını yakından takip eden yatırımcılar ve döviz almak isteyenler bu soruların cevabını araştırıyor. İşte 9 Nisan 2022 son dakika euro kuru...



EURO KURU BUGÜN NE KADAR 9 NİSAN 2022?

Euro kuru bugün uluslararası piyasada güne yatay başladı Euro bugün açılış fiyatı  16,01 TL, kapanış fiyatı ise 16,05 TL seviyesinde işlem gördü.  Euro kuru dün ise  açılış fiyatı  15,99 TL, kapanış fiyatı ise 16,05 TL seviyesinde işlem gördü.

Euro bugün kaç lira? 8 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Euro kaç TL? 7 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Euro/TL kaç lira oldu? Euro kurunda son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön