29 / 03 / 2024

Sonunda geliyor! Vivo Y22s Türkiye'de satışa sunuluyor

Sonunda geliyor! Vivo Y22s Türkiye'de satışa sunuluyor

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından biri olan Vivo, 50MP ana kamerası, 5000mAh uzun ömürlü pili ve aynı zamanda 18W hızlı şarjı ile yeni Y22S modelini ekim ayında Türkiye’de de satışa çıkaracak. İşte detaylar…



Yenilikçi ürünleri ile birlikte kullanıcıların dikkatini bir hayli çeken dünyanın önde gelen teknoloji markalarından Vivo, üretimi Vivo Türkiye fabrikasında yapılan Y serisinin yeni üyesi olan Y22S modelini ekim ayında Türkiye’de kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

 UZUN ÖMÜRLİ PİLİ DİKKAT ÇEKİYOR

Yüksek teknoloji ile benzersiz tasarımı bir arada sağlayan vivo Y22S, gücünü Qualcomm'un en yeni sekiz çekirdekli işlemcisi olan Snapdragon 680 ve Android 12 tabanlı Funtouch 12 işletim sisteminden almakta. 

Süper net ve canlı görsel kalite sağlayan HD+ (1612x720) çözünürlüğe sahip olan 6.55 inç HD Renkli Zengin Ekran, kullanıcılara film ya da dizi izlerken, oyun oynarken ümkün olduğunca güzel bir görüntüleme sunuyor. 90 Hz'ye kadar çıkan yenileme hızı ve yüksek örnekleme hızı ile kullanıcılar akıcı görsellerin ve olağanüstü bir şekilde hızlı ekran tepkisinin keyfine doyacak. 

50 MP olan yüksek çözünürlüklü kamerası ile birlikte kullanıcılar gece bile başarılı fotoğraflar çekebilir. Güncellenmiş bokeh algoritması sebebi ile de daha canlı görünen ve aynı zamanda daha fazla derinliğe sahip portreler çekmeyi sağlayan 2MP Bokeh kamera, 4 cm'ye kadar yakınlaşan Makro Kamera, loş ışıkta bile mükemmel şekilde selfie'leri sağlayan 8MP HD ön kamera da cihazın özellikleri arasında

 Sonunda geliyor! Vivo Y22s Türkiye de satışa sunuluyor


Geri Dön