26 / 04 / 2024

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

İsviçre’nin Davos kasabasından düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) dünyanın ve ekonominin geleceği masaya yatırıldı. Panelde konuşan ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...



"SAVAŞ AVRUPA'NIN GÖBEĞİNDE"

AB Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola ise konuşmasına, “Bence kendimize sormamız gereken soru, paylaştığımız ilkeler için savaşan ülkelere kapılarımızı açmaya hazır mıyız?” sorusuyla başladı.

Metsola, “Evet demeye hazırsak, o zaman bu sadece ekonomilerle, sadece sayılarla ilgili değil. Bu sadece o kurumda kaç sandalye ile ne kadar gücün temsil edileceği ilgili değil. Avrupa Birliği'nin yakın bir çevresinde küresel demokratik bir güç merkezi olmak isteyip istemediği ile ilgili.” dedi.

Metsola, Ukrayna’daki savaşın Avrupa’da bir savaşın yaşandığı anlamına geldiğini belirterek, “Şu anda bölgemizde bir savaşı izlemiyoruz. Bu savaş kıtamızda, bu savaş Avrupa’da. Bizi çok uzun süre tehdit eden ve bize şantaj yapan bir ülke tarafından yapılıyor.” yorumunu yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön