24 / 04 / 2024

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

İsviçre’nin Davos kasabasından düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) dünyanın ve ekonominin geleceği masaya yatırıldı. Panelde konuşan ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...



"BÜYÜK ÜLKELER BAZI EGEMENLİKLERDEN VAZGEÇMELİ"

Hollanda Başbakanı Mark Rutte ise Avrupa’nın bir güç merkezi olarak yoluna devam edebilmesi için içerisindeki büyük ekonomilerin birlikle ortak bir dış politikayı benimsemesi gerektiğini söyledi.

Rutte, “İtalya, Fransa ve Almanya gibi büyük ülkelerin dış politikalarında bazı egemenliklerinden vazgeçmelerini gerektirecek. Çünkü Paris, Berlin ve Roma kendi başlarına dış politika güçleri olmaya devam etmek istiyorlarsa, Avrupa Birliği'nin bir bütün olarak kolektif oluşacak güçten yararlanması çok zor olacaktır.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön