27 / 04 / 2024

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

İsviçre’nin Davos kasabasından düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) dünyanın ve ekonominin geleceği masaya yatırıldı. Panelde konuşan ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...



"MEDENİYETİN SONU OLABİLİR"

ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Soros, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini, medeniyetin sonunu getirebilecek “üçüncü dünya savaşının başlangıcı” olarak yorumladı.

Soros, “Üçüncü Dünya Savaşı’nın başlangıcı olabilir ve medeniyetimiz bundan sağ çıkamayabilir.” dedi. Soros, “Ukrayna işgali birdenbire ortaya çıkmadı. Dünya giderek birbirine taban tabana zıt iki yönetim sistemi arasındaki bir mücadeleye giriyor: açık toplum ve kapalı toplum.”

Putin’in, saldırının bir hata olduğuna inandığını ve ateşkes görüşmesine hazırlandığını ifade eden Soros, “Ancak ateşkes ulaşılamaz çünkü ona güvenilemez. Putin zayıfladıkça daha öngörülemez hale geliyor.” diye konuştu.

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Değeri altına endekslenecek! Dolara karşı 125 yıllık plan devreye sokulacak

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda 2022 kurbanlık fiyatları açıklandı! En ucuz kurbanlıklar kaç lira oldu?

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında 'Büyük yangın' tarihi: Altını elinde tutan ateşte yanacak!

Buğday fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme! TMO'nun çiftçiye vereceği alım fiyatlarını eski müdür açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön