26 / 04 / 2024

Sözleşmeli personeli heyecanlandıran açıklama! Çalışma tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak!

Sözleşmeli personeli heyecanlandıran açıklama! Çalışma tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak!

Son dakika gelişmesine göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kamudaki sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak" diyerek sözleşmeli personeli heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in son dakika açıklamasına göre;  Kamudaki tüm sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazartesi günü kabine toplantısının ardından kamuoyu ile paylaşacak. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlığının 2023 bütçesinin sunumunda sözleşmeli personelin kadroya geçiş çalışmalarının bu ay tamamlanacağını açıklamıştı. Bilgin, "Sözleşmeli memurları  bu ayın içerisinde kadrolu hale getireceğiz. Çalışmayı tamamladık" diyerek müjdeyi vermişti. Bu gelişmelerinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den Sözleşmeli personeli heyecanlandıracak bir açıklama daha geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön