28 / 03 / 2024

Spor Hastanesi görevi Hakan Şükür'e!

Spor Hastanesi görevi Hakan Şükür'e!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kamu-Özel sektör işbirliğiyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu' nun bulunduğu bölgeye yapılacak İstanbul Şehir Hastanesi' nin içine bir de Spor Hastanesi kurulmasını istedi...




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kamu-Özel sektör İşbirliğiyle yapılacak Şehir Hastaneleri'nin imza törenine katıldı.


Tek tek bütün hastanelerin protokolleri Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yüklenici firma yöneticileri arasında imzalanırken Erdoğan proje bedellerini düşürmek için pazarlık yaptı. Erdoğan projelerin tamamında "Bu kusüratları düzleyelim" diyerek fiyatlarda indirim yaptırdı. 


Sıra Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun bulunduğu bölgeye yapılacak İstanbul Şehir Hastanesi'ne geldiğinde Erdoğan'dan beklenmeyen bir sürpriz geldi. Proje bedelinin 2 Milyar 200 Türk Lirası olarak kalmasını isteyen Erdoğan, projeye yeni bir ilavede bulundu.


Erdoğan, "Biz bu projenin içerisine bir de Spor Hastanesi kuralım" dedi. İstanbul milletvekillerinin hazır bulunduğu imza töreninde Erdoğan 'Hakan Şükür nerede?' diye sordu? Şükür'ün "Burdayım Başbakanım" demesi üzerine Erdoğan arkasına dönerek, "Bu işin takipçisi sen olacaksın, Türk sporuna hediyeniz olacak ona göre" dedi.





Geri Dön