29 / 03 / 2024

Star Port Residence fiyat!

Star Port Residence fiyat!

Firma: Paşhan İnşaat

Proje: Star Port Residence

Yüzde 40 peşinat sonrasında 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanalan Star Port Residence fiyat listesine göre daireler 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...



Paşhan İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Star Port Residence fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Projede konut satışlarına başlandı.


Dairelerin teslimlerine 36 ay sonra başlanması planlanan Kurtköy  Star Port Residence  projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy'de inşa edilen Star Port Residence fiyat bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 40 peşinatla 36 aya kadar taksitlendirme imkanından yararlanabildiği Starport Residence, 5 bin 308 metrekare arsa alanına sahip. 


Pendik Star Port Residence'ın sosyal imkanları arasında;  açık - kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hamam, kafeterya, resorant, konfrens salonu, mescit, 7 bin 700 metrekare peyzaj, 260 araçlık otopark alanı mevcut. 


Toplamda 237 adet konut ve 14 adet dükkandan oluşan Star Port Residence fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 185 bin TL olarak belirlendi. 


Star Port Residence telefon: 0216 482 85 85

Web: www.starportresidence.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön