29 / 03 / 2024

Subaru XV’nin fiyatları değişmedi! İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

Subaru XV’nin fiyatları değişmedi! İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hem şehirde hem doğada konfor sağlayan Subaru’nun XV modeli 1.6 litrelik motoru ile iki farklı donanım paketi ile satılıyor. Peki, Subaru XV fiyatları ne kadar? İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi...



Subaru XV, dayanıklı ve hafif jantları, büyük ve parlak arka farlarıyla güçlü bir görünüme sahip.

Aksesuarlarınızı taşımanız için tasarlanan tavan rayları hayatınızı kolaylaştırırken daha geniş bir alan imkanı da sunuyor. Adaptif LED farlar, gece sürüşleri sırasında direksiyon yönüne göre hareket ederek viraj içini aydınlatıyor ve güvenli bir seyir sağlıyor.

SUBARU XV, 360 derece dış görünümüyle kendine hayran bırakıyor. Bir düğme ile aktif hale gelen aktif park freni, emniyet kemerinizi takıp aracı çalıştırdığınız anda devre dışı kalıyor.

XV’nin sürücü koltuğu üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Elektrikli sürücü koltuğu 8 farklı yöne ayarlanabiliyor. Ön koltukların ısıtmalı olması en soğuk havalarda bile konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor.

SUBARU XV, aracın içine ışık girmesini sağlayan geniş bir sunroof ile satışa sunuluyor. Opsiyonel olan bu özellik, araca ayrı bir hava katıyor.

Turuncu koltuk dikişleri ile SUBARU XV, daha eğlenceli bir görünüm kazanarak enerjinize katkıda bulunuyor.

Subaru XV’nin fiyatları değişmedi! İşte 12 Kasım 2022 fiyat listesi…

SUBARU XV’de sadece sürücü koltuğu değil arka koltuklar içinde konfor en üst düzeyde düşünülmüş. Arka koltukların arasındaki kol dayanağındaki bardak tutucu araçtaki yolculara da konforlu bir yol keyfi sunuyor.

Subaru XV’nin fiyatı nedir? 12 Kasım 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız…


Geri Dön